Thursday, July 22, 2010

mimpi

nape post ak pasal mimpi??
ni smua gara2 ak dgr HOT fm pagi tadi.
slalunyer ak dgr panggilan hangit tapi da tlepas cz bsiap lambat-->bsiap ngan mata tertutup
so mase dlm kete 2 dgr la topik diorg hari ni, pasal mimpi
de la sorg pendengar kate die mimpi AG jd bf die..nk tgelak gak..
de mcm2 la cite pasal mimpi ni
ak rase cm nak call gak HOT fm tapi cm segan+kredit da nk abes
so mls nk call
mimpi ak ni sume gara2 FIFA ok
ak mimpi pasal kaka.mmg giler.ak pun xcaya gak.tapi mmg betol
mase 2 ak tido kat depan tv sbb nk tgk bola, siap psg channel sukan siap2 ok( ni smua gara2 tkut tlepas game)
mase ak ngah tido sdap2 nih, tetiba muncul lak kaka.
yg bestnyer ak ni dlm mimpi 2,kaka dtg skolah tp xpasti la ak ni student or cikgu kat situ
ak pun tak tau nape ak kat skolah tu
lagi best bile 1 pasukan brazil yg dtg..ala2 cm nk promote FIFA la ni..
tak ke pelik team brazil dtg mlysia
ak ni ape lagi terus jerit "kak long, kaka de kat sini!!!cpat2, nk amek gmbar"
ak trus lari pcut 100m g kat kaka..tnpa segan silu ak trus g potong barisan and terus cakap

nina: can i take a picture with you?u're so so handsome!!
kaka: ok..

mmg bgus sgt la..mcm2 la smbg ngan kaka..hahaa
and tak lama pastu tibe2 ak dgr bunyi loceng
mcm loceng skolah tapi kuat yg teramat
smpai bengang ak
rupe2nyer alarm ak bbunyi
rase cm nk cmpak jek nset 2 ke laut
kacau btol...
tp nsib gak ak tjaga kalo tak mlepas la ak tgk kaka main..
ni mimpi yg ak mmg susah nak lupe
ak ni da la jrg mimpi
tibe2 mimpi jmpa kaka
mau nyer ak tak giler...
nasin FIFA da tamat
wlaupun Brazil kalah tp kaka tetap di hati~


2 comments:

  1. masa mawi kawen...saya mimpi saya kawen ngan die~ hee! 3 4 kali mimpi cm tue smpi saya rasa saya bakal bini no.2 die ke.kihkih~

    p/s ; bukan fans mawi tau~ nape tah mimpi ngeri cm tue.

    ReplyDelete

Thursday, July 22, 2010

mimpi

nape post ak pasal mimpi??
ni smua gara2 ak dgr HOT fm pagi tadi.
slalunyer ak dgr panggilan hangit tapi da tlepas cz bsiap lambat-->bsiap ngan mata tertutup
so mase dlm kete 2 dgr la topik diorg hari ni, pasal mimpi
de la sorg pendengar kate die mimpi AG jd bf die..nk tgelak gak..
de mcm2 la cite pasal mimpi ni
ak rase cm nak call gak HOT fm tapi cm segan+kredit da nk abes
so mls nk call
mimpi ak ni sume gara2 FIFA ok
ak mimpi pasal kaka.mmg giler.ak pun xcaya gak.tapi mmg betol
mase 2 ak tido kat depan tv sbb nk tgk bola, siap psg channel sukan siap2 ok( ni smua gara2 tkut tlepas game)
mase ak ngah tido sdap2 nih, tetiba muncul lak kaka.
yg bestnyer ak ni dlm mimpi 2,kaka dtg skolah tp xpasti la ak ni student or cikgu kat situ
ak pun tak tau nape ak kat skolah tu
lagi best bile 1 pasukan brazil yg dtg..ala2 cm nk promote FIFA la ni..
tak ke pelik team brazil dtg mlysia
ak ni ape lagi terus jerit "kak long, kaka de kat sini!!!cpat2, nk amek gmbar"
ak trus lari pcut 100m g kat kaka..tnpa segan silu ak trus g potong barisan and terus cakap

nina: can i take a picture with you?u're so so handsome!!
kaka: ok..

mmg bgus sgt la..mcm2 la smbg ngan kaka..hahaa
and tak lama pastu tibe2 ak dgr bunyi loceng
mcm loceng skolah tapi kuat yg teramat
smpai bengang ak
rupe2nyer alarm ak bbunyi
rase cm nk cmpak jek nset 2 ke laut
kacau btol...
tp nsib gak ak tjaga kalo tak mlepas la ak tgk kaka main..
ni mimpi yg ak mmg susah nak lupe
ak ni da la jrg mimpi
tibe2 mimpi jmpa kaka
mau nyer ak tak giler...
nasin FIFA da tamat
wlaupun Brazil kalah tp kaka tetap di hati~


2 comments:

  1. masa mawi kawen...saya mimpi saya kawen ngan die~ hee! 3 4 kali mimpi cm tue smpi saya rasa saya bakal bini no.2 die ke.kihkih~

    p/s ; bukan fans mawi tau~ nape tah mimpi ngeri cm tue.

    ReplyDelete