Thursday, August 12, 2010

"giveaway tuk raya sakan"

tejumpa GA ni mase BW
then dlm ati rase nak join
semua GA pun ak nk join tapi takde 1 pun ak dapat...hahaha

GA ni ditaja oleh cik as @ tote boutique
kat tote boutique ni ade mcm jenis kraftagn
semuanye comel, cantik, cute and ape2 lagi lah...

hadiah tuk GA ni berupa sebuah bag dari Designer cotton
comei giler pastu kaler pink lak tu
lagilah A.W.E.S.O.M.E !!

ni bag tuk pemenang yg bertuah
hopefully ak lar yg bertuah tu..aaammmiiiinn
v
v

Photobucket

Photobucket

comel kan??
memang rugi sape2 yang tak nak join
syarat-syarat GA ni senang jek
v
v
1.Pilih 2 gambar dan letak gambar ini di dalam posting anda tentang giveaway ini-DONE

2. letakkan link Giveaway ini-DONE
(bole tekan kat salah satu gambar bag)

3. Berikan nama yang sesuai untuk bag ini sekali ngan sebab
part ni paling susah.ak kasi name bag ni pink lolly.sebab ape pink lolly??
pink tu tuk kaler bag ni yg pink!!
lolly ni tuk tambahkan kecomelan name sesuai ngan beg yg comel!!

4. Lastly, Tinggalkan cuma 1 komen sahaja kepada penaja-DONE

so, semuanyer DONE
harap2 ak dapat pink lolly!!>> suke2 je ak ishtiharkan name beg ni..huhu

nota bag: bag ni same kaler ngan baju rayer ak tahun ni..PINK...sgtlah sesuai ak pakai time rayer...ak da mule berangan~~

3 comments:

  1. semuga angan2 cik nina manjadik kenyataan

    ReplyDelete
  2. hehe gud luck =)

    baju raye kaler pink? woaaah~!!

    ReplyDelete
  3. sud@is: thanks =)
    heroiczero: yes...pink!! hahaha..

    ReplyDelete

Thursday, August 12, 2010

"giveaway tuk raya sakan"

tejumpa GA ni mase BW
then dlm ati rase nak join
semua GA pun ak nk join tapi takde 1 pun ak dapat...hahaha

GA ni ditaja oleh cik as @ tote boutique
kat tote boutique ni ade mcm jenis kraftagn
semuanye comel, cantik, cute and ape2 lagi lah...

hadiah tuk GA ni berupa sebuah bag dari Designer cotton
comei giler pastu kaler pink lak tu
lagilah A.W.E.S.O.M.E !!

ni bag tuk pemenang yg bertuah
hopefully ak lar yg bertuah tu..aaammmiiiinn
v
v

Photobucket

Photobucket

comel kan??
memang rugi sape2 yang tak nak join
syarat-syarat GA ni senang jek
v
v
1.Pilih 2 gambar dan letak gambar ini di dalam posting anda tentang giveaway ini-DONE

2. letakkan link Giveaway ini-DONE
(bole tekan kat salah satu gambar bag)

3. Berikan nama yang sesuai untuk bag ini sekali ngan sebab
part ni paling susah.ak kasi name bag ni pink lolly.sebab ape pink lolly??
pink tu tuk kaler bag ni yg pink!!
lolly ni tuk tambahkan kecomelan name sesuai ngan beg yg comel!!

4. Lastly, Tinggalkan cuma 1 komen sahaja kepada penaja-DONE

so, semuanyer DONE
harap2 ak dapat pink lolly!!>> suke2 je ak ishtiharkan name beg ni..huhu

nota bag: bag ni same kaler ngan baju rayer ak tahun ni..PINK...sgtlah sesuai ak pakai time rayer...ak da mule berangan~~

3 comments:

  1. semuga angan2 cik nina manjadik kenyataan

    ReplyDelete
  2. hehe gud luck =)

    baju raye kaler pink? woaaah~!!

    ReplyDelete
  3. sud@is: thanks =)
    heroiczero: yes...pink!! hahaha..

    ReplyDelete